Verhuur

Wij beheren een aantal panden in Heusden-vesting die verhuurd worden. Dat zijn o.a. woningen, maar ook woon-, werkpanden en winkels. Ook kunnen wij bemiddelen voor eigenaren bij verhuur van hun pand aan derden of nemen wij het beheer uit handen. Op dit moment zijn al onze panden verhuurd. Bent u echter op zoek naar ruimte in Heusden-vesting, neemt u gerust contact met ons op. Ons aanbod is voortdurend in beweging en mogelijk kunnen wij iets voor u betekenen.

Engstraat 18 in Heusden

Dit monumentale pand is succesvol verhuurd aan Amber's Art of Beauty. Amber heeft het omgetoverd tot een prachtige salon. Loop de straat in en vanuit de etalage word je meegenomen in de beauty. Wij wensen Amber en heer team heel veel succesvole jaren in haar salon! Zie hieronder een sfeerimpressie van de salon.

Burchtplein te Heusden

In de verhuur: 3 royale, geheel gerenoveerde appartementen aan het Burchtplein in Heusden-vesting. Nadat het pand volledig is gerenoveerd en energiezuinig is gemaakt, is de tijd gekomen om dit prachtige pand te voorzien van zijn bewoners. 

Wil jij wonen aan het Burchtplein? Neem dan contact op met HOMI Makelaars, Thijs de Vies, thijs@homi-makelaars.nl

Verwacht: appartement/bovenwoning aan de Engstraat 2

In de 2e helft van 2024 verwachten wij te kunnen starten met de renovatie van dit prachtige Rijks-monumentale pand in het centrum van de oude vestingstad. Een toplocatie. Houdt de website in de gaten voor de bovenwoning die mogelijk beschikbaar komt

Neem contact met ons op

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Onderwerp
Bericht